2/7/08

Friends will be friends.... or will they not?

Exista prietenie intre barbati si femei? Adica, barbatii si femeile pot fi DOAR prieteni? Dar fara sa fi trecut prin alte stadii inainte (sau dupa).
Si daca nu exista, a cui e "vina"? Cine cedeaza primul? Barbatul, din instinctul animalic care il guverneaza, sau femeia din prea multa nevoie de afectiune si atasament (ca de obicei, suntem niste plangacioase)?

Sau sa fie doar la mine? Cu mine barbatii nu vor sa fie prieteni.... Sau, doar prieteni. Cel putin la inceput.... sau la mijloc.... sau la sfarsit.
Unde gresesc? Recunosc, de multe ori sunt o cocheta si de multe ori imi place sa flirtez sa vad reactiile (sau poate sa imi confirm ca "inca ma mai tine"), dar o data ce am flirtat cat de putin (cateodata nici de asta nu e nevoie), gata! O luam la vale cu prietenia.... Le fileaza beculetul si nu mai poti sa le bagi in cap ca de fapt iti face placere compania si prietenia lor, dar.... doar atat.
Si, bineinteles, se alege praful de prietenie....

Si e pacat, ca am intalnit cativa barbati chiar destepti. Dar care nu reusesc sa nu se simta respinsi daca o femeie le spune "Hai sa fim doar prieteni"


No comments: